Uitvaartcentrum Dommel

1e Lieven de Keylaan 88 Eindhoven

(vlakbij het Catharina ziekenhuis)

Omdat wij wel vaak, maar niet altijd in het pand aanwezig zijn, hebben wij geen vaste openingstijden.

Als het licht brand kunt u overdags (ook in het weekend) altijd even binnen lopen voor informatie. Of gewoon om eens met eigen ogen te zien hoe het er in het echt uitziet. Als u van te voren even belt, weet u zeker dat u niet voor niets komt. De koffie staat altijd klaar!Op een onopvallend maar uniek plekje in Eindhoven ligt Uitvaartcentrum Dommel, waar mensen samen komen om afscheid te nemen.
Prachtig gelegen tegenover een park en goed bereikbaar vanuit alle richtingen, heeft het al vele families aangenaam verrast door de warme en huiselijke sfeer.

Iedereen die binnenkomt voelt zich vrijwel meteen op zijn gemak en de ongedwongen sfeer zorgt voor mooie herinneringen. Stemmig gefluister, wat je zou verwachten, komt bij ons niet vaak voor. Natuurlijk is er altijd het verdriet om het gemis, maar door de intieme en warme omgeving helpen wij met een ervaring waarmee je weer net wat beter verder kunt.


Door onze kleinschaligheid kunnen wij er voor zorgen dat het altijd maar om één familie tegelijk gaat en dat die echt het gevoel kan hebben dat het allemaal om hun dierbare draait, ook al weet iedereen wel dat het leven buiten gewoon doorgaat.

Door de ruime opzet van de huiskamer krijgt u ook geen opgejaagd gevoel als er wat meer mensen tegelijk afscheid komen nemen. En als u daar behoefte aan heeft, pakt u er gewoon een stoel bij om naast uw dierbare te gaan zitten.


Een 24-uurs kamer hebben we niet, maar we zijn flexibel genoeg om er voor te zorgen dat mensen hun dierbare vaker kunnen zien als ze dat willen. We hebben ook geen vaste tijden voor rouwbezoeken maar plannen dat altijd in overleg met de familie.

Ook is het mogelijk om voor een klein gezelschap complete afscheidsdiensten in huis te verzorgen inclusief beeld, geluid en catering. We krijgen zoveel mooie reacties op zo'n "huiskamerafscheid" dat we dit concept iedereen van harte kunnen aanbevelen.

En dat geldt ook voor mensen die de uitvaart niet door Dommel uitvaarten laat verzorgen, informeer hiervoor naar de mogelijkheden bij uw eigen uitvaartverzorger.

Heeft u nog vragen, of wilt u zelf eens komen kijken?
Bel ons dan op 040 - 202 98 15 of laat een berichtje achter.