Dommel uitvaarten (voorheen Acheron uitvaarten)

Bij de oprichting van onze onderneming in 2008 hadden we gekozen voor de naam Acheron uitvaarten.
Acheron is een van de drie rivieren uit de griekse mythologie die gebruikt werden om de overledenen naar het dodenrijk te varen en dat vonden wij symbolisch enorm van toepassing.

Maar... de naam Acheron bleek helaas toch niet zo gelukkig gekozen als dat we hadden gedacht. Kennelijk was hij niet lekker uit te spreken en was hij nog moeilijker om te onthouden. Daarom hebben we in 2019 besloten om onder een nieuwe naam verder te gaan: Dommel uitvaarten!

Het concept van de rivier als overbrenging naar een andere (betere) wereld bleef ons aanspreken. En aangezien we midden in het stroomgebied van rivier de Dommel zitten, die iedereen in deze regio wél kent, was die naam zelfs bijna te voor de hand liggend.

Ons doel (missie)

Ons doel is om voor iedereen een zo mooi en warm mogelijk afscheid te verzorgen, waar later altijd met een goed gevoel op terug gekeken kan worden.

Vanuit de behoefte om écht iets voor mensen te kunnen betekenen, hebben wij in 2008 deze familie onderneming opgericht. Een klein, gedreven team met jarenlange kennis en ervaring in het uitvaartvak.

Onze sterke kracht ligt in de combinatie van de passie, inzet en flexibiliteit van een kleine familie onderneming én dat we daarnaast ook beschikken over dezelfde faciliteiten als de grotere uitvaartondernemingen. Door deze onafhankelijkheid kunnen wij elk afscheid passend bij u, en precies op maat verzorgen. Wij laten ons daarbij niet leiden door wat gebruikelijk is maar uw wensen staan bij ons op de eerste plaats.

Onze werkwijze (visie)

Inmiddels is er erg veel veranderd in het vak (en daar hebben wij ook een behoorlijk steentje aan bijgedragen) maar ons uitgangspunt is nog steeds hetzelfde: Hoe zouden wij willen hebben als het om onze eigen moeder, vader of ander familielid gaat ? Daarom houden we het heel dicht bij ons zelf. Het is tenslotte 100% mensenwerk.
Wat bij ons voorop staat zijn uw wensen - mét het respect én de persoonlijke inzet die wij zelf willen zien als wij daarvoor iemand in zouden moeten schakelen, kortom: Uitvaartverzorging met hart en ziel !